Istra à la Jules Verne

Prvi dio romana „Mathias Sandorf“ kojeg je napisao Jules Verne odvija se u Trstu i Istri. Naš program prati događanja tog dijela romana. Upoznati ćete lokacije u Trstu i Istri koje opisuje Jules Verne, odlična prilika da otkrijete njihove ljepote.

Read more »

Od podzemlja do zvijezda

Otkrijte ljepotu Istre na specifičan način. Obilaze se prekrasna istarska mjesta, doline i brda. U prvom dijelu svakog izleta vodimo vas u podzemlje, a u drugom dijelu dodirujemo zvijezde.

Read more »

Festival istarske kuhinje

Istra je poznata po svojoj gastronomiji, kvalitetnim vinima i maslinovim uljem. Hrana i piće imaju još bolji okus kada se konzumiraju u tipičnom istarskom ambijentu, u istarskim konobama.

Read more »
Plava laguna resort - izvor: www.lagunaporec.com

Hoteli u Poreču

Nudimo vam smještaj u udobnim, kvalitetnim i obnovljenim hotelima 3 i 4 zvjezdice u Poreču. Hoteli su poznati po svojoj kvaliteti, dobroj usluzi i ukusnoj hrani .Naša ponuda je na upit, pošaljite nam smještaj koji želite i mi ćemo vam poslati ponudu.

Read more »

Apartmani Elena

Nudimo smještaj u udobnim apartmanima u Poreču, Špadići,,u blizini mora, 2 km od centra Poreča

Read more »

Izleti Venecija

  • Poreč - Venecija - Piran
  • Poreč - Venecija - Poreč
  • Pula - Venecija - Pula
  • Rabac - Venecija - Rabac
  • Rovinj - Venecija - Rovinj
  • Umag - Venecija - Umag

Više »

Delfini izlet brodom

Izlet brodom u večernjim satima. Kreće se iz luke Poreč u potragu za delfinima. Kada se delfini nađu, čini se pauza kako bi se promatralo plivanje i igra delfina. Ukupno trajanje izleta je cca 2 sata. Moguće je vidjeti zalazak sunca na moru.

read more »

Venecija brzim brodom

Venice

Posjetite jedan od najljepših i najromantičnijih gradova na svijetu, grad sa preko 400 mostova, brojnim kanalima, kulturno-povijesnim spomenicima. Vožnja brzim brodom traje cca 2 sata i trideset minuta.

read more »

Zvjezdarnica Višnjan

Izlet u zvjezdarnicu Višnjan sa polaskom iz Poreča. Posjećuje se zvjezdarnica uz pratnju stručne osobe, obilazi se glavni teleskop, ovisno o vremenskim prilikama sa manjim teleskopom se promatra nebo..Višnjanska zvjezdarnica poznata j po otkrivanju mnogih svemirskih tijela i asteroida.

read more »

Fish piknik

Cjelodnevni izlet brodom. Kreće se iz Poreča, prema Limu do Rovinja. U Rovinju je pauza i slobodno vrijeme za šetnju gradom i obilazak istarske male Venecije. Ručak je na brodu na bazi ribe. U povratku zaustavljanje u Vrsaru.

read more »

Limski kanal

Posjet Limskom kanalu automobilom, mini busom ili autobusom iz Poreča ili okolice. Možemo organizirati kušanje kamenica, ručak na bazi ribe i morskih plodova, izlet brodom po Limskom kanalu.

read more »

Jama Baredine

Jama Baredine - izvor: www.baredine.com

Izlet iz Poreča u najpoznatiju istarsku jamu Baredine. Obilazi se jama uz pratnju vodiča, slobodno vrijeme za obilazak okoliša.

read more »

Pula

Izlet u Pulu iz Poreča, Pula je poznata po svojoj areni, brojnim Rimskim kulturnim spomenicima, trgom Forum, Porta Gemina (Dvojna vrata), gradskom tržnicom i drugim zanimljivim spomenicima, brodogradilištu Uljanik.

read more »

Izleti po vašem izboru

Motovun

Izleti s polaskom iz Poreča za 1 - 16 osoba u mjesto koje vas zanima.

read more »

Degustacija vina / maslinovog ulja / sira

Izlet sa polaskom iz Poreča za 1 - 16 osoba. Vodimo vas kod proizvođača Vina / maslinovog ulja / sira. Dobiti ćete objašnjenja o proizvodnji i kušati ćete proizvode domaćina.

read more »

Tradicionalni sajmovi u Istri (Samanji)

Sajam u Pazinu

Izleti sa polaskom iz Poreča za 1 - 16 osoba. Vodimo vas na tradicionalni sajam (samanj) u Istri po vašem izboru. Našu ponudu čine Pazinski sajam koji se održava svakog prvog utorka u mjesecu, Žminjski sajam koji se održava svake druge srijede u mjesecu i Višnjanski sajam koji se održava svakog posljednjeg četvrtka u mjesecu. Pauza na sajmu je dva sata nakon čega slijedi povratak na mjesto polaska.

read more »