Istra à la Jules Verne

Prvi dio romana „Mathias Sandorf“ kojeg je napisao Jules Verne odvija se u Trstu i Istri. Naš program prati događanja tog dijela romana. Upoznati ćete lokacije u Trstu i Istri koje opisuje Jules Verne, odlična prilika da otkrijete njihove ljepote.

Read more »

Od podzemlja do zvijezda

Otkrijte ljepotu Istre na specifičan način. Obilaze se prekrasna istarska mjesta, doline i brda. U prvom dijelu svakog izleta vodimo vas u podzemlje, a u drugom dijelu dodirujemo zvijezde.

Read more »

Festival istarske kuhinje

Istra je poznata po svojoj gastronomiji, kvalitetnim vinima i maslinovim uljem. Hrana i piće imaju još bolji okus kada se konzumiraju u tipičnom istarskom ambijentu, u istarskim konobama.

Read more »
Plava laguna resort - izvor: www.lagunaporec.com

Hoteli u Poreču

Nudimo vam smještaj u udobnim, kvalitetnim i obnovljenim hotelima 3 i 4 zvjezdice u Poreču. Hoteli su poznati po svojoj kvaliteti, dobroj usluzi i ukusnoj hrani .Naša ponuda je na upit, pošaljite nam smještaj koji želite i mi ćemo vam poslati ponudu.

Read more »

Apartmani Elena

Nudimo smještaj u udobnim apartmanima u Poreču, Špadići,,u blizini mora, 2 km od centra Poreča

Read more »

Izleti Venecija

  • Poreč - Venecija - Piran
  • Poreč - Venecija - Poreč
  • Pula - Venecija - Pula
  • Rabac - Venecija - Rabac
  • Rovinj - Venecija - Rovinj
  • Umag - Venecija - Umag

Više »

Jama Baredine

Posjet  najpoznatijoj istarskoj jami Baredine sa polsakom iz Poreča. Obilazak jame traje cca 45 minuta. Nakon obilaska, slijedi slobodno vrijeme za šetnju kroz uređeni prostor oko jame.

  • Jama Baredine - izvor: www.baredine.comJama Baredine - izvor: www.baredine.com

Cijena prijevoza sa polaskom iz Poreča je za 1-3 osobe 300 kuna, za 4-7 osoba 400 kuna, 8-15 osoba 800 kuna. Boravak u kompleksu Baredine je maksimalno 2 sata. Ulaznice u jamu Baredine plaćaju se posebno. Cijena ulaznice je 80 eura kuna za odrasle, 50 kuna za djecu od 5 do 14 godina.

Ukoliko je polazak iz nekog drugog mjesta, cijena prijevoza je na upit.